Portfolio

christmas-02

Enkele voorbeelden van door Cuisine et Culture georganiseerde evenementen voor bedrijven 

  • een Kerstdiner in Parijs (100 deelnemers.) met overnachting in hotel “Ritz” en met als weekendthema: “de stedenbouwkundige ontwikkeling van Parijs”
  • een teambuilding weekend aan de Côte d’Azur voor een Nederlandse bank
  • een jubileum in Rome van een Nederlands bouwbedrijf
  • een jubileum van een Nederlands chemiebedrijf in Lissabon
  • een lang weekend Parijs met civieltechnisch ingenieurs
  • Voor verschillende jaarclubs en vriendenclubs organiseerden wij stedentrips naar o.a. Sevilla, Athene, Valencia en Bilbao.

 

Voor individuele/particuliere deelnemers organiseerde Cuisine et Culture o.a.:

  • Parijs: culinaire en culturele themareizen zoals: La Belle Epoque, moderne architectuur, culinaire reizen
  • Rome: culinaire en culturele reizen met o.a.kookworkshops, marktbezoek, fietstochten, bezoek aan de Vaticaanse Tuinen, Pauselijke Paleizen, Romeinse architectuur en museumreizen
  • Madrid: culinaire en culturele reizen met o.a. kookworkshop in een parador, museumbezoek, tapastours, bezoek saffraanoogstDSCF3399
  • Valencia: culinaire en culturele reizen met o.a. kookworkshop Paëlla maken, sinaasappeloogst, proeverijen, tapastour, per fiets of segway, moderne architectuur waaronder projecten van architect Calatrava,catamaran zeilentocht
  • Porto: Culinaire en Culturele reis met bezoek aan Noord Portugal en de Douro vallei

Lezersreizen:

  • Over Cuisine et Culture werd gepubliceerd in o.a. “de Telegraaf” (Sylvia Borger) en culinaire- en lifestylebladen als: Tip Culinair, Living, Seasons, de Telegraaf weekendbijlage(een reportage van Sylvia Borger), En France, Italie, de Kampioen, Arts en Auto. Aan deze publicatie waren lezersaanbiedingen verbonden die wij ook uitgevoerd hebben.