Skip to main content

Portfolio

Enkele voorbeelden van door Cuisine et Culture georganiseerde stedentrips voor bedrijven:
  • Kerstdiner in Parijs met overnachting in hotel “Ritz” en met thema: “de stedenbouwkundige ontwikkeling van Parijs”

  • Teambuilding weekend aan de Côte d’Azur voor een bank

  • Jubileum in Rome voor een Nederlands bouwbedrijf

  • Jubileum in Lissabon voor een Nederlands chemiebedrijf

  • Bedrijfsevenement voor een internationaal transportbedrijf in Lissabon

  • Bedrijfsevenement voor een verzekeringsbedrijf in Valencia

  • Lang weekend Parijs voor civieltechnisch ingenieurs en voor verschillende IT bedrijven

Voor jaarclubs en vriendenclubs organiseerden wij stedentrips naar o.a. Sevilla, Athene, Valencia, Bilbao, Bologna en Lissabon
Voor museumclubs organiseerden wij stedentrips naar Bratislava, Wenen en Basel
Voor individuele deelnemers organiseerde Cuisine et Culture culinaire en culturele stedentrips naar o.a:
  • Parijs: Belle Epoque, moderne architectuur, kookworkshops, fietsen, zoete route wandeling

  • Rome: kookworkshops, marktbezoek, fietstochten, bezoek aan de Vaticaanse Tuinen, Pauselijke Paleizen, Romeinse architectuur, Caravaggio

  • Valencia: historische -en hedendaagse architectuur (Calatrava), kookworkshop Paëlla, sinaasappeloogst, proeverijen, tapastour, fietstours, catamaran zeiltocht

  • Lissabon: Zeilen, port proeven in een tram, jeepsafari en architectuurwandeling met een afsluitend diner tussen kunst en antiek bij een Portugese dame thuis

  • Porto: Moderne architectuur met projecten van o.a. Siza, Souto de Moura, Koolhaas,
    Culturele hoofdstad 2012 Guimarães en de Douro vallei

  • Bilbao: nieuwe stedelijke ontwikkeling en architectuur in combinatie met gastronome en wijn

  • San Sebastian: chique badplaats en culinaire hotspot

  • Sevilla: Voor een jaarclub met een bijzondere belangstelling voor cultuurgeschiedenis organiseerden wij een stedentrip naar Sevilla met excursies naar Córdoba, Jerez de la Frontera en Cádiz. Een persoonlijke ontvangst door de sherry-familie Osborne was voor allen één van de meest onvergetelijke ervaringen.

Lezersreizen:

Over Cuisine et Culture werd gepubliceerd in o.a. “de Telegraaf” (Sylvia Borger) en culinaire- en lifestylebladen als: Tip Culinair, Living, Seasons, de Telegraaf weekend bijlage (een reportage van Sylvia Borger), En France, Italië Magazine, de Kampioen en Arts en Auto. Aan deze publicaties waren lezersaanbiedingen verbonden die wij uitgevoerd hebben.