Over Cuisine et Culture

 

Cuisine et Culture is in 2002 opgericht door Anneloes ten Houten en is gespecialiseerd in het organiseren van Culinaire en Culturele stedentrips.

 

Bestemmingen:

Door het klimaat, de bezienswaardigheden en de heerlijke keuken zijn de steden in de landen rondom de Middellandse Zee bij uitstek geschikt voor een 3-  tot 4-daagse Culinaire en Culturele stedentrip en daarmee  uw én onze favoriete bestemmingen.

 

Waarom Cuisine et Culture?

  •  Smaakvolle stedentrips op maat
  •  Expertise op het gebied van kunstgeschiedenis
  •  20 jaar ervaring met het organiseren van reizen
  • Originaliteit en exclusiviteit van het programma
  • Eén aanspreekpunt
  • Deskundige en professionele reisbegeleiding
  • Cuisine et Culture is aangesloten bij de VVKR (Vereniging van Kleine Reisorganisaties) en  voldoet aan de     wettelijke verplicht gestelde reisgarantie. (STO Reisgarantie.)

 

Voor wie is Cuisine et Culture?

  • Groepen vanaf 10 personen
  • Bedrijven
  • Vriendenclubs: o.a. jaarclubs, Rotary, Lions,  kookclubs etc.
  • Verenigingen:  o.a.sportverenigingen, vrienden van musea etc.
  • Reislustige Senioren

 

 Thema’s:

  • Architectuur
  • Kunstgeschiedenis
  • Gastronomie
  • Muziek

 

De locale keuken:

Eén van de belangrijkste aspecten van de stedentrips van Cuisine et Culture is het uitproberen van de locale keuken. Samen proeven en keuren van onbekende  gerechten is een verrassende bezigheid die niet mag ontbreken aan uw programma. 

 

Cuisine et Culture is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nr. 37115621.