Skip to main content

Cuisine et Culture

Cuisine et Culture is in 2002 opgericht door Anneloes ten Houten en is gespecialiseerd in het organiseren van Culinaire en Culturele stedentrips.

Waarom Cuisine et Culture?

  • Stijlvolle stedentrips op maat
  • Expertise op het gebied van kunstgeschiedenis
  • 20 jaar ervaring met het organiseren van reizen
  • Originaliteit en exclusiviteit van het programma
  • Opent deuren die doorgaans gesloten blijven
  • Eén aanspreekpunt
  • Deskundige en professionele reisbegeleiding
  • Cuisine et Culture is aangesloten bij de VVKR (Vereniging van Kleine Reisorganisaties) en voldoet aan de wettelijke verplicht gestelde reisgarantie. (STO Reisgarantie.)

Voor wie is Cuisine et Culture?

  • Groepen vanaf 10 personen
  • Bedrijven
  • Vriendenclubs: o.a. jaarclubs, Rotary, Lions, kookclubs, museumclubs etc.

Thema’s

  • Architectuur
  • Kunstgeschiedenis
  • Gastronomie
  • Muziek

De lokale keuken

Eén van de belangrijkste aspecten van de stedentrips van Cuisine et Culture is het uitproberen van de lokale keuken. Samen proeven en keuren van onbekende gerechten is een verrassende bezigheid die niet mag ontbreken aan uw programma.